Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salutació de l'alcalde

Benvolguts internautes,

Us donem la benvinguda al portal web del municipi d’Algerri (la Noguera). Ens plau saludar-vos i convidar-vos a visitar els diferents espais en que dividim la present pàgina i siguin del vostre interès.

Algerri és presenta en el context internacional mitjançant la utilització de les noves tecnologies, en aquest cas la pàgina web. Ens divulguem doncs, com un poble eminentment rural, que disposa dels serveis del benestar per la ciutadania actualitzats, amb una potent indústria agroalimentària i amb un passat històric altament reconegut per les instàncies oficials.

La qualitat de vida que compartim amb els nostres veïns us la extrapolem a vosaltres com un reclam suficient per a que ens visiteu i gaudiu del nostre municipi, història, patrimoni històric, patrimoni natural, gastronomia i compartim l’agenda cultural que anualment renovem.

Com a alcalde us obro les portes d’aquest Algerri que entre tots forgem per tal de construir un futur òptim i sostenible. És un plaer saludar-vos i esperem retrovar-vos properament!

Miquel Plensa i Martínez

Alcalde